Skip to main content

Med hjerte for miljøet

For oss går kvalitet og bærekraft hånd i hånd. Vi arbeider kontinuerlig for å redusere vårt totale ressursforbruk, samtidig som vi benytter gjenvunnet plast om igjen så langt det lar seg gjøre. Ved å bruke gjenvunnet plast som råvare, sparer vi samfunnet for store mengder unødvendig avfall – en viktig gjerning som kommer både oss, kundene og planeten til gode.

VÅRT BIDRAG

Vi i Infraplast AS har forpliktet oss til å bidra til en mer bærekraftig bransje og er derfor stolte over å levere EPD på våre produkter. På EPD Norge – Infraplast finner dere EPD på fire av våre produktkategorier – Blant annet dekkplater som er produsert med hele 99% resirkulert materiale.  

EPD står for Environmental Product Declaration eller miljødeklarasjon på norsk og lages på grunnlag av en livsløpsanalyse av et produkt. For å imøtekomme våre kunders behov har vi derfor investert i en verifisert LCA-generator (Life Cycle Assessment), som gir en nøyaktig beregning av miljøpåvirkningen på våre produkter. Dette verktøyet gir oss mulighet til å opplyse våre kunder og samtidig gi oss innsikt i arbeidet med å redusere vårt klimafotavtrykk ytterligere. 

Med en EPD kan vi gi våre kunder full åpenhet om miljøpåvirkningen til våre produkter, fra vugge til grav. Dette hjelper våre kunder å ta informerte beslutninger basert på miljøhensyn ved å sammenligne med tilsvarende produkter i markedet, og det styrker vårt omdømme som en ansvarlig og miljøbevisst bedrift.  

Ta kontakt for mer informasjon om EPD eller våre produkter. 

Se video om vårt fokus på miljø og bærekraft:

Video av Sølvrev

KONTAKT INFRAPLAST AS:

Send oss en mail, så kommer vi tilbake til deg. Eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Adresse Askøy:
Slettebrekkdalen 2, 5303 Follese

Adresse Lærdal:
Grandavegen 2, 6887 Lærdal

Åpningstider
Administrasjon: 08:00 – 16:00
Lager: 07:00 – 15:00
Lasting og lossing av varer må skje mellom 07:00 – 14:00.