Plastproduksjon

Vi kan tilby produkter i de fleste termoplastiske materialer. Med en fleksibel maskinpark og dyktige medarbeidere, kan vi sammen finne den beste løsningen for dine behov.

Spesialproduksjon

Vi kan fremstille produkter i en rekke termoplastiske materialer. Produktene kan tilpasses i bestandighet, farge, størrelse, for å dekke ditt behov.
Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Fenderlister

Vi produserer mer enn 200 forskjellige fenderlister for lystbåter og flytebrygger. Noen av disse lagerføres, mens andre spesialproduseres.

Ta en titt i vår katalog, og se om vi har fenderlisten du trenger.

Interiørlister

Vi fremstiller en rekke lister til interiør, som gulvlister, trappelister, kantlister m. m.

Rør og slanger

Vi har produksjonsverktøy for å produsere rør og slanger fra 0,75 til 200 mm utvendig diameter.

Belegging

Plastbelegging kan gi et produkt den nødvendige, ekstra beskyttelsen det trenger. Wirer, umbilicals, tauverk m. m, som skal utsettes for høy mekanisk påkjenning, kan med plastbelegging få betraktelig lenger levetid.

Plater og maskinering

I tilfeller der et produkt ikke lar seg ekstrudere, kan maskinering være et godt alternativ. Til dette benytter vi høy-kvalitets plater med meget høy slitestyrke.
Fremstillingsmetoden er spesielt kompatibel med produkter som skal utsettes for høy mekanisk påkjenning, samtidig som andre spesielle vilkår er til stede.

Silikon

Silikon er et anvendelig materiale, som kan være fornuftig å ta i bruk ved fremstilling av produkter som har spesielle krav i forhold til tetning, høy temperatur, temperatursvingninger, UV, kjemisk påvirkning m. m.

KONTAKT INFRAPLAST AS:

Send oss en mail, så kommer vi tilbake til deg. Eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Adresse Askøy:
Slettebrekkdalen 2, 5303 Follese

Adresse Lærdal:
Grandavegen 2, 6887 Lærdal

Åpningstider
Administrasjon: 08:00 – 16:00
Lager: 07:00 – 15:00
Lasting og lossing av varer må skje mellom 07:00 – 14:00.