Skip to main content

Offisiell åpning av Infraplast i Lærdal

I dag har det vært en stor dag for oss i Infraplast! Vår nye fabrikk i Lærdal ble offisielt åpnet, av næringsminister Jan Christian Vestre. Han fikk æren av å markere åpningen ved å sage over et plastrør.

Vår dyktige fabrikksjef Ove Kristian Lysne, har sammen med Terese, Tony, Simen og Ole, bygget et flott team som skal drive fabrikken i Lærdal. Her vil det blant annet være fokus på utvikling av maskinpark, produktportefølje, og de ansatte.

Plast som materiale har etter hvert fått mange negative assosiasjoner knyttet til seg. Plast på avveie i naturen gjør skade på våre omgivelser. Plast som er samlet inn, er vi for dårlige til å nyttiggjøre oss nasjonalt. Vi i Infraplast er og vil i stadig større grad være en positiv bidragsyter til å gjøre noe med problemet. Dette gjør vi ved å utvikle nye produkter laget av mekanisk gjenvunnet plast. For å få til dette må vi utvikle vår egen maskinpark til å kunne håndtere disse plastfraksjonene. Slike anlegg står nå installert og er i drift her på fabrikken. I årene som kommer vil vi i særdeleshet her fra Lærdal levere miljøvennlige alternativer til bygging av infrastruktur i Norge, sier Kim Eriksen, administrerende direktør i Infraplast AS.

Langsiktighet, utvikling og miljøvennlig i Lærdal. Det er kjernen av hva vi markerer her i dag, forklarer Eriksen.

– Vi gleder oss til fortsettelsen!

Tusen takk til våre dyktige kolleger i Infraplast som har arrangert denne flotte markeringen. Tusen takk til LÆRDAL NÆRINGSSAMSKIPNAD, Nina & Rolf Hestness, Jan Turlid i TURLID Transportservice , og Lærdal kommune for godt samarbeid, og hyggelige hilsener i forbindelse med åpningen.